dilluns, 17 de febrer del 2014

Crochet inspiration...

El divendres passat va ser Sant Valentí, i malgrat es parli en moltes ocasions de consumisme, penso que ja està bé que un dia "normal i corrent" es dediqui als enamorats. I a més, a Catalunya tenim la sort de tenir també Sant Jordi! Que més volem!

I per aquesta ocasió, vaig decidir aprendre a fer els cors de ganxet.
El primer que vaig fer (dreta de la fotografía) no va sortir gaire bé... és el que té aprendre de forma autodidacta...

El viernes pasado fue San Valentín, y aunque se hable en muchas ocasiones de consumismo, pienso que ya está bien que un día "normal y corriente" se le dedique a los enamorados. Además, en Cataluña tenemos la suerte de tener también San Jorge! Que más podemos pedir!

Y para esta ocasión, decidí aprender a hacer los corazones de ganchillo.
El primero que hice (derecha de la foto) no salió muy bien... es lo que tiene aprender de forma autodidacta...


Així que vaig buscar un altre patró. I crec que em va sortir molt millor  :)  (és el cor de l'esquerra de la fotografia). Vaig començar per dalt i vaig anar disminuint fins arribar a la punta. Ara no recordo de quina pàgina web era el patró, però si algú el volgués que em doni el seu correu electrónic i li envio. Les mides aproximades són de 6 x 5.5 cm.

I, com havia de ser, aquest cor li vaig regalar al meu xicot! Li vaig afegir un clauer, per a que el pugui aprofitar!

Así que busqué otro patrón. Y creo que me salió bastante mejor  :) (es el corazón de la izquierda de la foto). Empezé por arriba y fui disminuyendo hasta llegar a la punta. Ahora no recuerdo de qué página era el patrón, pero si alguien lo quisiera que me dé su correo electrónico y se lo envío. Las medidas aproximadas son de 6 x 5.5 cm. 

Y, como tendría que ser, este corazón se lo regalé a mi pareja! Le puse un llavero, para que lo pudiera aprovechar! 


I ja que estem parlant de ganxet, aprofito per ensenyar-vos un estoig que li vaig fer a la meva germana. És fet tot en punt alt. Per reforçar-lo, li vaig afegir un forro al interior, així els bolígrafs, regla, clips, i tot allò que poguem trobar en un estoig.. no s'enganxarien amb el fil. 

Y ya que estamos hablando de ganchillo, aprovecho para enseñaros un estuche que le hice a mi hermana. Está hecho todo en punto alto. Para reforzarlo, le añadí un forro en el interior, para que los bolígrafos, regla, clips y todo lo se pueda encontrar en un estuche... no se engancharan con el hilo.







I, per avui, ho deixarem aquí. Espero que us hagi agradat. Fins la próxima!!

Y, por hoy, lo dejaremos aquí. Espero que os haya gustado. Hasta la próxima!!



3 comentaris:

  1. Uins! Doncs t'han quedat prou be :) :) A mi els cors se'm resisteixen encara... :(
    L'estoig és una cucada, m'agrada molt! I aquest color que has triat, és preciós!

    ResponElimina
  2. M'has fet goleta i estic aprenent a fer ganxet :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Begoñaa! Quina alegria!! jeje! me'n alegro molt!! Espero que t'ho passis molt bé! I no et desanimis si al principi et costa.. a mi encara em passa de vegades! Si tens qualsevol dubte, ja saps on trobar-me ;) Petons i records a la família!!!

      Elimina