dimarts, 5 de novembre del 2013

Això va de floretes

Més cosetes!
Ara que s'acosta Nadal, he de començar a pensar quins ornaments faré aquest any... i quins regals! De moment estic preparant un regalet per les alumnes més petites de l'escola de dansa a la que vaig, i són aquests clips amb unes floretes fetes a ganxet. Són molt fàcils i ràpides de fer!

Más cositas!
Ahora que se acerca la Navidad, tengo que empezar a pensar qué adornos haré este año... y qué regalos! De momento estoy preparando un regalito por las alumnas más pequeñitas de la escuela de ballet a la que voy, y son estos clips con unas florecitas hechas a ganchillo. Son muy fáciles y rápidas de hacer!






El patró l'he trobat en el llibre de "Taller de ganchillo" de la Erika Knight, publicat per l'editorial Blume. La veritat és que és un llibre molt complet, amb capítols dedicats als diferents tipus de fils, la tensió d'aquests, té un biblioteca de punts i 20 projectes per aprende i practicar! I la mateixa autora té el mateix llibre però de punt. Us els recomano!!

El patrón lo encontré en el libro "Taller de ganchillo" de Erika Knight, publicado por la editorial Blume. La verdad es que es un libro muy completo, con capítulos dedicados a los diferentes tipos de hilos, la tensión de estos, tiene una biblioteca de puntos y 20 proyectos para aprender y practicar! Y la misma autora tiene el mismo libro pero de punto. Os los recomiendo!



Fins la propera!
Carla

Hasta pronto!
Carla

3 comentaris:

  1. Carla! jo també tinc aquest llibre! M'encanta! Estic fent la manta del sofà ; - ) Les floretes maquíssimes! Molt ben fetes i els colors m'agraden molt. Una abraçada! M

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse! són fantàstics aquests llibres!! Molts ànims per la manta doncs!! és preciosa!! fa temps que tinc ganes de fer-ne una, però ni el temps ni el pressupost acompanyen! I m'alegro que t'agradin les flors!! espero que a les peques de l'escola també els hi agradin!! :) Petons!

      Elimina
  2. Son una monada, segur que a les nenes els hi encanta aquest detall!!
    Gràcies per la recomanació del llibre prenc bona nota.
    Salutacions.

    ResponElimina