dimarts, 29 d’octubre del 2013

Una nina anomenada... Tilda

Les primeres passes al món del patchwork vaig descobrir l'encantadora Tilda i tot el seu món. La veritat és que vaig quedar fascinada, m'encanta! I aprofitant el nadal de l'any passat em vaig decidir a fer la meva primera Tilda per regalar-li a la meva cosineta. I aquest és el resultat!

Mis primeros pasos en el mundo del patchwork descubrí la encantadora Tilda y todo su mundo. La verdad es que quedé fascinada, me encantó! Y aprovechando la navidad pasada decidí hacer mi primera Tilda para regalarle a mi prima. Y este fue el resultado!




Fins aviat!!
Carla

Hasta pronto!!
Carla

4 comentaris:

  1. Uauu Carla!! M'encanta! T'ha quedat súper bé! a mi també m'agraden molt les Tilda. Et convido a fer una passejada pel meu blog, n'he fet algunes. Un abraçada i et vaig seguint! ; - ) Montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse!! moltes gràcies!! El teu bloog és un dels que segueixo des de que vaig començar a passejar-me per aquest món! Tens coses precioses! Moltes gràcies per passar-te per aquí! :) Estem en contacte! Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola Carla! Benvinguda!!! A mi m'encanten les Tilda...t'ha quedat preciosa!!! Però les Tilda i jo estem barallades, jejeje! No ben bé lo meu que diguéssim ;) Una abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina!! Moltes gràcies!! Em va costar feina la Tilda.. però l'esforç va valdre la penaa :) A veure si vaig penjant més coses que he fet!! Ens anem veiem! uns abraçada!

      Elimina